Ïîêàçàòü ñîîáùåíèå îòäåëüíî
Ñòàðûé Ñåãîäíÿ, 12:59   #1
Ó÷àñòíèê ñîîáùåñòâà

Ðåãèñòðàöèÿ: 09.08.2022
Âîçðàñò: 56
Ñîîáùåíèé: 29
Ïî óìîë÷àíèþ Hack yox, hesab var

Dostlar arasında mən “ehtiyatlı” adam kimi tanınıram. Hər şeyi düşünərək edirəm, riskə girməyi sevmirəm. Bəlkə də peşəmdən qaynaqlanır – mən mühasibəm. Rəqəmlərlə işləyirəm, hər şeyin dəqiq olmasına öyrəşmişəm. Qumar isə mənim üçün həmişə çox qeyri-müəyyən bir şey idi. Nə vaxt nə olacağını bilmirsən. Bu mənə yaraşmazdı.

Həmin gün işdə fasilə vaxtı idi. Çay içirdim, iş yoldaşım Elnur yanıma gəldi. “Nə var, nə yox?” dedi. Söhbət açıldı. Birdən dedi: “Sən heç Aviator oynadınmı?” Mən “yox” dedim. O, həvəslə danışmağa başladı: “Çox maraqlı oyundur. Təyyarə uçur, sən isə onun düşməzdən əvvəl pulunu çıxarmalısan. Nə qədər gözləsən, bir o qədər çox qazanırsan, amma gecikməyə qorxursan”.

Maraqlandım, açığı. “Bəs bu oyunu harda oynamaq olar?” – soruşdum. Elnur dedi: “Mostbetdə var. Mən özüm də orada oynayıram”. Sonra aşağı səslə əlavə etdi: “Bilirsən, bəziləri mostbet aviator hack apk axtarır ki, oyunu sındırıb qazansınlar. Amma məncə, bunların hamısı boş işdir. Heç bir hack yoxdur, sadəcə şans və doğru taktika”.

Mən gülümsədim. “Hack axtaranlar var?” Elnur başını buladı: “Çox var. Amma mən deyirəm, ağıllı adam hack axtarmaz, oyunu öyrənər”. Bu sözlər mənə yaxın gəldi. Axı mən də həyatda həmişə qısa yollar axtaranlardan olmamışam. Hər şeyi öyrənməyi, başa düşməyi sevirəm.

Həmin axşam evə gəldim, Elnurun sözləri beynimdə idi. Oturdum, telefonumu açdım. Mostbet saytını tapdım. Aviator oyununu axtardım. Tapdım. Oyun sadə görünürdü: ekranda təyyarə uçur, solda bir xətt var, koeffisientlər artır. Sən isə qərara almalısan ki, nə vaxt pulunu çıxarasan. Nə qədər gözləsən, bir o qədər çox qazanırsan, amma təyyarə düşsə, hər şey itir.

Əvvəlcə demo versiyada oynadım. Pulsuz, risk yox. Bir neçə oyun keçirdim, qaydaları başa düşdüm. Sonra düşündüm: bəs real oynayaq? Depozit etdim. 50 manat. Öz-özümə dedim: “Bu pulu itirsən də, öyrənmə puludur. Problem deyil”.

Oynamağa başladım. İlk bir neçə oyunda kiçik mərclərlə oynadım, erkən çıxdım. 2 manat qazandım, 3 manat qazandım. Sonra bir az cəsarət topladım. Mərci artırdım. Təyyarə uçurdu, koeffisient 1.5, 2.0, 2.5. Mən çıxmadım. 3.0-da çıxdım. 15 manat qazandım.

Həyəcanlanmağa başladım. Bu oyun həqiqətən asılılıq yaradırdı. Hər dəfə “bir az da gözlə, daha da artsın” deyirdim. Amma özümü saxlayırdım. Çünki bilirdim ki, bir anlıq həvəs hər şeyi itirə bilər.

Təxminən yarım saat oynadım. Pul 78 manat idi. 50 ilə başlamışdım, 78 olmuşdu. Yaxşı nəticə idi. Düşündüm ki, dayanım. Amma birdən içimdən bir səs dedi: “Bir də oyna, bəlkə böyük qazanasan”. Mərci qoydum, starta basdım. Təyyarə uçmağa başladı. Koeffisient 1.2, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0. Mən çıxmadım. 3.5, 4.0. Əllərim titrəyirdi. 4.5. Birdən təyyarə düşdü. Hamısı getdi.

Oturub qaldım. 15 saniyə ərzində 78 manat 45-ə düşdü. Nəfəsim kəsildi. Elnurun sözləri yadıma düşdü: “ağıllı adam hack axtarmaz, oyunu öyrənər”. Mən isə ağıllılıq etməmişdim. Açgözlülük etmişdim.

Dayandım. Bir neçə dəqiqə düşündüm. Sonra yenə başladım. Amma bu dəfə fərqli taktika ilə. Hər oyunda qazancımın 20%-ni kənara qoymaq qərarına gəldim. Kiçik mərclər, erkən çıxışlar. Oynadıqca pul yavaş-yavaş artırdı. Bir saatdan sonra balansım 135 manat oldu.

Bu dəfə dayandım. Çıxartdım. Pul hesabıma gəldi. 50 manatla girib 135 manat qazanmaq? Bəli, mən bunu bacardım. Və ən vacibi, mən hack axtarmadım, sındırma yollarını öyrənmədim. Sadəcə oyunu başa düşdüm, öz taktikamı qurdum, və dayanmağı bildim.

Ertəsi gün işdə Elnura danışdım. “Oynadım Aviatoru” dedim. Soruşdu: “Necə?” “Qazandım” dedim. “135 manat”. O güldü: “Sənə deyimmi, mən də oynayıram, amma heç vaxt o qədər qazanmamışam”. Sonra soruşdu: “Hack axtardınmı?” Mən gülüb dedim: “Yox, Elnur. Mən mostbet aviator hack apk axtarmadım. Sadəcə oturdum, oynadım, öyrəndim, və dayanmağı bildim”.

O gündən sonra mən Aviatoru sevdim. Həftədə bir-iki dəfə oynayıram. Həmişə eyni qayda: az başla, erkən çıx, qazancını qoru. Bu mənim üçün işləyir. Kim məndən soruşsa ki, “Aviatoru necə oynayırsan?”, deyirəm: “Tələsmirəm, açgözlülük etmirəm, və hack axtarmıram. Çünki ən yaxşı hack öz ağlını işlətməkdir”.

Həmin gün mən bir şeyi dəqiq başa düşdüm: həyatda qısa yollar yoxdur. Kimsə sənə “hack var, sındırma var” desə, inanma. Əsl qələbə oyunu öyrənmək, öz taktikanı qurmaq, və ən vacibi – dayanmağı bilməkdən keçir. Mən bunu öyrəndim. Və bu mənim ən böyük qazancımdır.
Asmadey âíå ôîðóìà   Îòâåòèòü ñ öèòèðîâàíèåì
Ðåêëàìà îò Google